Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PRODUIT DIETETIQUE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 642

  • Page / 26
Export

Selection :

  • and

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

DIE BESTIMMUNG DES NICHT VERWERTBAREN ORGANISCHEN ANTEILS IN LEBENSMITTELN = DOSAGE DE LA FRACTION ORGANIQUE NON UTILISEE DES PRODUITS ALIMENTAIRESUGRINOVITS M.1982; MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1982; VOL. 73; NO 1; PP. 50-56; ABS. FRE/ENG; BIBL. 7 REF.Article

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS AS A DIETARY ADJUNCT FOR MILK TO AID LACTOSE DIGESTION IN HUMANS = LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS COMME ADDITIF DIETETIQUE DU LAIT POUR AMELIORER LA DIGESTION DU LACTOSE CHEZ L'HOMMEKIM HS; GILLILAND SE.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 5; PP. 959-966; BIBL. 23 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

COMPOSITION OF AUSTRALIAN FOODS. X: "HEALTH FOOD" CONFECTIONERYGREENFIELD H; THAM HS; WILLS RBH et al.1981; FOOD TECHNOL. AUST.; ISSN 0015-6647; AUS; DA. 1981; VOL. 33; NO 10; PP. 476-479; BIBL. 9 REF.Article

ALTERNATIVE BACKWAREN - HERSTELLUNG UND QUALITAET. = AUTRES PRODUITS DE BOULANGERIE. FABRICATION ET QUALITE.SEIBEL W.1983; GETREIDE MEHL UND BROT (1972).; ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 7-13; BIBL. 42 REF.; 8 FIG./6 TABL.Article

LES COMPOSANTS DU LAIT DANS LES PRODUITS DIETETIQUESMANN E.1983; REVUE LAITIERE FRANCAISE; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1983; NO 420; PP. 51-53; BIBL. 29 REF.Article

OPTIMIERUNG DER BACKWARENQUALITAET = OPTIMISATION DE LA QUALITE DES PRODUITS DE CUISSONSEIBEL W.1982; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 8; PP. 207-212; BIBL. 63 REF.Article

METODO PER LA DETERMINAZIONE DELLA VITAMINA A PALMITATO IN UN ALIO DIETETICO = METHODE DE DOSAGE DE LA VITAMINE A SOUS FORME PALMITATE DANS UNE HUILE DIETETIQUEVICENZINI FOPPA GF.1981; RIV. ITAL. SASTANGE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1981; VOL. 58; NO 10; PP. 499Article

KAKAOGETRAENKE - DURSTLOESCHEND UND NAEHREND. = BOISSON A BASE DE CACAO RAFRAICHISSANTE ET NOURRISSANTELEHMANN G.1983; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1983; VOL. 83; NO 3; PP. 45-46; BIBL. 10 REF.; 1 TABL.Article

IMPORTANCE OF SENSORY EVALUATION IN THE STABILITY TESTING OF A MEDICAL FOODTHOMAS SM; CAPORASO F; MILLER GA et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 2; PP. 435-439; BIBL. 22 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF SUPPLEMENTS AND MEAL REPLACEMENTSMARABLE NL; HINNERS ML; HARDISON NW et al.1980; J. AM. DIET. ASSOC.; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1980; VOL. 77; NO 3; PP. 270-276; BIBL. 24 REF.Article

LOW-SODIUM/HIGH-POTASSIUM FERMENTED SAUCES. = LES SAUCES FERMENTEES A FAIBLE TENEUR EN SODIUM ET A TENEUR ELEVEE EN POTASSIUMCAMIRAND W; RANDALL J; POPPER K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 4; PP. 81-85; 4 P.; BIBL. 28 REF.; 3 TABL.Article

ALIMENTS DIETETIQUES INFANTILES: LES DESSERTS ET LES FRUITS, PRODUITS DISPONIBLES A L'OFFINETROIZIER MARTINE.1981; ; FRA; DA. 1981; 81 P.; 30 CM; BIBL. 18 REF.; TH.: PHARM./REIMS/1981/511Thesis

LE SOJA, SON INTERET EN DIETETIQUE = THE NUTRITIONAL ADVANTAGES OF SOYLAM MINH PHUNG.1981; ; FRA; DA. 1981; 57 P.; 30 CM; BIBL. 75 REF.; TH.: PHARM./BORDEAUX 2/1981/14Thesis

METODO RAPIDO PER LA DETERMINAZIONE DELLA VITAMINA B6 IN UN OLIO DIETETICO = METHODE RAPIDE DE DOSAGE DE LA VITAMINE B6 DANS UNE HUILE DIETETIQUEVICENZINI FOPPA GF.1981; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1981; VOL. 58; NO 10; PP. 498-499Article

A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIET (CAMBRIDGE DIET) FOR THE TREATMENT OF DIABETIC-OBESE PATIENTSDI BIASE G; MATTIOLI PL; CONTALDO F et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 319-324; BIBL. 4 REF.Article

Valeurs nutritionnelles des produits diététiques présents sur le marchéDUCHOSSOIR, Hélène; DUPUIS, Sophia; MASSEBOEUF, Nathalie et al.L' Information diététique. 2009, Num 4, pp 11-18, issn 0020-0034, 8 p.Article

Bio - Aktuelle lebensmittelrechtliche Aspekte und Entwicklungen = La notion de «biologique» : aspects réglementaires et développements récents = Bio - modern food law aspects and developmentsLANGGUTH, S.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 6, pp 188-190, issn 0367-4177Conference Paper

INVESTIGATIONS OF THE ALL-UNION DAIRY RESEARCH INSTITUTE ON WHOLE AND CANNED MILK PRODUCTSKOSTIN YI.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 7; PP. 387-389; ABS. GERArticle

EFFECT OF TWO COMMERCIAL DIETS ON EXPERIMENTAL ANIMALSBRAY GA; BRAY GH.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 273Article

OUTPATIENTS TREATMENT OF OBESITY WITH A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIETHICKEY N; DALY L; BOURKE G et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 227-231; BIBL. 4 REF.Article

THE HISTORICAL DEVELOPMENT, EFFICACY AND SAFETY OF VERY-LOW-CALORIE DIETSHOWARD AN.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 195-208; BIBL. 44 REF.Article

Estudio de la fraccion esterolica del polen apicola = Etude de la fraction stérolique du pollen apicole = Study of sterol fraction of bee-collected pollenSIMAL, J; HUIDOBRO, J. F; MUNIATEGUI, S et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1988, Vol 39, Num 6, pp 327-333, issn 0017-3495Article

Information sur les produits diététiques et de régimesPOLISSADOFF.Revue française de diététique. 1984, Vol 28, Num 108, pp 35-37, issn 0556-7793Article

DIE STOFFWECHSELSPEZIFISCHEN WIRKUNGEN DES SCHMELZKAESES = LES ACTIVITES METABOLIQUES SPECIFIQUES DU FROMAGE FONDUWAGNER KH; WAGNER HERING E.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 9; PP. 533-537; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

  • Page / 26